Otvoritev sezone 2018 v Puli

Domov Forumi Potapljanje Otvoritev sezone 2018 v Puli

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Avtor
  Prispevki
 • #7324
  Pela
  Uporabnik

   Weilaaa, evo lep vikend je pred nami, Irena nas že vabi na foto potop, jaz pa vas vabim 22.4. na otvoritev sezone v Pulo. Letošnja otvoritev sezone, bo prav tako kot lani v obliki enodnevnega izleta in druženja, se pa letos odpravljamo v Diving Klub Idie , kjer bi naredili potop na Fraškerič. Potop je primeren za potapljače vseh kategorij in se mi zdi idalen za otvoritev sezone in odstranjevanje prahu iz potapljaške opreme. Osebno na tej lokaciji še nisem bila, vendar sem po pripovedovanju drugih, in youtube posnetkih videla da zna bit zanimiv potop na nizki globini.  https://www.youtube.com/watch?v=TE0LPBCfqN8

   Tako bi se v nedeljo ob 8 dobili pred klubom, tako da se počasi spakiramo, spijemo kavico in štartamo proti Puli. Namen tega dne, je predvsem lepo preživet dan v dobri družbi, ob tem pa naredit še kakšen potop. Tako da plana po odhodu iz kopra ni 😀 …oz. je, se imet fajn in kaj dobrega zraven spečt in popit.

   Tako 22.4.

   Kdo: Člani PLK-ja in njihovi svojci

   Kam: Pula, diving klub Indie

   Cena:  potop na fraškerič 235kn ( več nas je, ceneje nas bo prišlo)  + 10 eur ( nabava hrane in pijače – v primeru da se dogovorimo drugače, hrano prinese vsak sam)

   Prijave zbiram v klubu na oglasni deski in tukaj na strani.

    

   Če sem kaj pozabila me spomnite, za več info pa me kontaktirajte.

   Lp, Pela Krašna

   #7333
   Boris
   Administrator

    Verjetno da ja. Po poteh spominov z dobro družbo 🙂 B&D

   Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
   • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.