Zaključek sezone

Domov Forumi Potapljanje Zaključek sezone

Prikaz 1 prispevka (od skupno 5)
 • Avtor
  Prispevki
 • #6739
  Domi
  Administrator

   V oktobru se nameravamo odpraviti v Pakoštane kjer se bomo potapljali pod okriljem Diving Cluba Scuba Adventures

   Termin: 13., 14., in 15. oktober

   OPCIJA 1:
   spanje 3 noči / 4 dni + 4 potopov = 170€

   OPCIJA 2:
   Spanje 3 noči / 4 dni + 6 potopov 210€

   Spanje je organizirano v mobilni hiški Lux znotraj kampa, kjer se nahaja potapljaški center. Do potapljanja vas bo od “doma” vedno ločilo le nekaj korakov. Cena velja ob nastanitvi 4 oseb v 1 mobilni hišici, v ceno pa ni vključena prijava (1€ na osebo v enkratnem znesku) in turistična taksa. Drugih dodatnih stroškov ni. V ceno je vključenih 4 / 6 / potopov z ladjo, polna jeklenka in uteži.


   lp, domi

   • To temo je spremenil/a Domi 6 years, 11 months nazaj.
   #6898
   Pela
   Uporabnik

    weilaaa 🙂

     

    Trenutna situacija prijavljenih:

     

    1.) Munih

    2.) Aleš

    3.) Krmac

    4.) Vasko

    5.) Boris

    6.)Daca

    7.) Andrej

    8.)Mariella

    9.)Janko Jurjavcic

    10.) Pela

     

    Super videt tako lepo število prijavljenih, bi pa bilo super če se nas nabere še več, da si lahko delimo vse hiške po 4 ( pride malenkost ceneje). Tako da sta dobrodošla še najmanj 2 ali pa takoj zatem vsaj še 6 oseb :yahoo: …prijave zbiram do 28. septembra .

     

    Ajde veselo na delo na prijavljanje 😉

    #6928
    Boris
    Administrator

     Ok, Pela pravi, da se dobimo v sredo 11.okt. ob 20h v PLK in pripravimo opremo. Odhod v četrtek po službi (med 16-17h), vožnje je cca 4,5 ure. Cilj: Kamp Kozarica, Brune Bušića 43, Pakoštane, Croatia.

     Ne pozabite vzeti potapljaške dokumente!

     #6932
     Pela
     Uporabnik

      Evo pa je za nami še en zaključek sezone. Tokrat smo se PLK-jevci odpravili na novo destinacijo Pakoštani. V četrtek po službah, se je skupina 8 potapljačev odpravila novim potopom naproti. Po dolgi poti mimo Senja sta nas v avtokampu Kozarica pričakala varnostnika in predala ključe dveh simpatičnih hišk. Kdo bo s kom v sobi je bilo že v naprej jasno, tisti ki se imajo radi skupaj, uni ki smrčijo pa posebej ;). Kozarček, dva da se nazdravi lepemu vikendu ki nas čaka in še kozarček dva, da se ne sliši tistih ki bodo smrčali in smo končno popadali v postelje.

      Po prvem zajtrku in sončni svetlobi, smo si končno lahko ogledali kako lep je pravzaprav avtokemp in kako blizu morja in Diving centra smo. Tako ni bilo razloga za zamujanje in smo se ob dogovorjeni urni vsi zbrali v potapljaškem centru, kjer so nam s kavo in piškoti izkazali izredno lepo dobrodošlico.

      Ker pa smo se prišli potapljat in ne jest ( recimo… jedli smo ves čas fuul 😀 ), je poleg piškotov in kave napočil čas za planiranje potopov, usklajevanja želja in možnosti. Tako smo se dogovorili za vse skupaj 4 potope. Prvi dan dva, tehnično nekoliko manj zahtevna, saj se je bilo potrebno za začetek nekoliko segret ( v mrzli vodi) in stestirati opremo, drugi dan pa je nastopil čas za gorgonije.

      Vidljivost nam prvi dan ni bila najbolj naklonjena in sta bila potopa res bolj namenjena testiranju opreme in uravnavanju plovnosti. So nas pa zato drugi dan goronije toliko bolj očarale in smo v obeh potopih izredno uživali.

      Čas po potopih je bil namenjen druženju, pohajanju, lessu, jančku ki ga žal ni bilo v želeni obliki, večerjam, solatam, pijači ter vsem stvarem ki pridejo zraven, da se imamo ful dobro, da uživamo, ter da se vseskozi odločamo in odpravljamo na skupne tabore, potope in četrtkova druženja v klubu.

      Vikend je tako kot vedno hitro, prehitro minil. Ekipa Diving Kluba Scuba Adventure je opravila res odlično delo. Z svojo prijetno energijo, profesionalnostjo, dobro voljo so poskrbeli, da smo se imeli zelo lepo in da je vse potekalo brez zapletov, po dogovoru, sproščeno in tako kot more bit. Tako se Maji, Klemnu in Marjanu izredno zahvaljujemo za ves trud, dobro energijo, prijetno družbo in potope ki smo jih opravili v sodelovanju z vami. Verjamem da se bomo v prihodnje še srečevali in skupaj potapljali.

      Tako morem pohvalit tudi celotno našo ekipo, s katero smo skupaj zaključili sezono in se imeli spet neverjetno. Res ne glede na leta, vero, zaščitenost (pande), dolžino las,število las, trebušnega premera, števila popitih piv, diete, ali zmage pri lessu, smo neverjetni in kamorkoli gremo vedno se imamo zelo dobro, pozitivno, nasmejano in nepozabno, zaradi česar so naša druženja tako dobra.

      Tako Boris, Daca, Mariella, Andrej, Munih, Vasko, Krmac hvala za vse ostanite še naprej tako unikatni in face, zase si želim da si čimprej pozdravim koleno in nič se vidimo v četrtek v klubu, eno nazdravimo za nazaj in za naprej in novim potopom in planom naproti. J 😉

      ….uuu kako sm se razpisala 😀 😀 😀

      #7037
      Domi
      Administrator

       Ma bravo, vidim da ste uživali.

       Fotke (ki se jih ukradel iz naše FB strani) skupaj z reportažo so zdaj objavljene tudi v galeriji na spodnji povezavi.

       Zaključek sezone 2017


       lp, domi

      Prikaz 1 prispevka (od skupno 5)
      • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.