Skupščina 2010

V soboto 13, februarja smo imeli v Marežganski kanavi volilno skupščino, saj je sedanjemu UO po 4 letih potekel mandat. Po poročilu predsednika UO ter delovnih poročilih po sekcijah za preteklo leto, kjer se je razvila tudi mestoma burna razprava z željami za uspešno delo naprej, smo razrešili dosedanji UO.

Za novo 4. letno obdobje vodenja kluba sta kandidirali dve ekipi, ki sta tudi vsem prisotnim predstavili vsaka svoj program dela in vizijo za naprej. Z veliko večino je bila izvoljena Domijeva ekipa. Novi predsednik društva je tako postal Domagoj Ribarič, tajnica društva Erika Rožnik ter blagajnik društva Nedjan Kastelic. Čestitamo!

Podeljena so bila tudi priznanja zaslužnim članom in sicer Kristjanu Šumberacu, Petru Kodretu in Martinu Grandu ter 4 priznanja novim CMAS P3 potapljačem (Ernest, Aleš, Miki in Aleks), ki so izpit uspešno (a z nekaterimi podhladitvami 🙂 opravili v Fiesi prav na dan skupščine, dopoldan.

Nato se je pričelo rajanje, saj je konec konecev bila tudi pustna sobota. Za zabavo je poskrbel ansambel Roxy ter ribolovci z bogatim in zanimivim srečelovom.

Foto in text: Boris Vuga

Nazaj v Dogodki v letu 2010