Športni dosežki v letu 2010

SVETOVNO PRVENSTVO V RIBOLOVU S PALICO IZ ZASIDRANEGA ČOLNA, Budva 26.9.2010

Od 26. septembra do 02. oktobra 2010 je v Budvi potekalo Svetovno prvenstvo v ribolovu s palico iz zasidranega čolna. Slovenska reprezentanca je v kar močni konkurenci dosegla tretje mesto oz. bronasto medaljo. Po krajšem postu, je to kar odmeven rezultat.
Reprezentanca je štela osem članov in sicer, Zdenko Grando (PLK Koper) kot kapetan, Martin Grando (PLK Koper), Vinko Mojškerc (PLK Koper), Edi Bizjak (PLK Koper), Dejan Struna (RPD Piran), Aljoša Tomšič (SOLINAR Strunjan) in Danilo Torej (ORADELA Piran), Bojan Furlan (PLK Koper) kot trener. Sodeloval je še Zlatko Gjerkeš (PLK Koper) kot spremstvo oz. suport.
Največja zahvala gre seveda Zdenku Grandu, ki je letos prevzel odgovorno mesto Kapetana reprezentance, znal motivirati sodelujoče, poskrbel za več kot odlično vzdušje v ekipi med potjo, treningi in med samim tekmovanjem.
Vsem tekmovalcem še enkrat čestitamo.

  

DRŽAVNO PRVENSTVO ZA MLADINCE, Koper 6.6.2010

V nedeljo, 06 junija 2010 je v Kopru potekal 14. mednarodni pokal »PLK Koper«, v ribolovu iz zasidranega čolna. V prelepem vremenu je tekmovalo 20 ekip iz Slovenije in Italije na prav tako 20 čolnih. Skupaj so nalovili kar dobrih 55 kg veljavnih rib, najtežja pa je bila 845 g.

Prvo mesto je tokrat zasedla ekipa MARINARESCA, prijatelji iz Milj. Drugo mesto sta zasedla naša mlada reprezentanta Luka Maslo in Nik Kocjančič, tretja pa sta bila člana našega kluba Zdenko Grando in Zlatko Gjerkeš.

Po tekmovanju in uradnem tehtanju smo svežo ribo razdelili med tekmovalce in mimoidoče obiskovalce.
Zahvaljujemo se vsem sodelujočim in sponzorju Mestni občini Koper, da so nam pomagali izpeljati še eno kvalitetno tekmovanje v našem prelepem mestu.
Vsem tekmovalcem še enkrat čestitamo.

 

Nazaj na Športni dosežki