Športni dosežki v letu 2014

MLADINCI V MUGGI

Kakor vsako leto smo se tudi letos udeležili tekmovanja v Miljah kamor smo peljali 10 mladincev. Na tekmovanju smo osvojili kar štiri medalje. Dve zlati in dve bronasti.

DRŽAVNO PRVENSTVO NA ROKO

Na državnem prvenstvu na roko, ki je bilo na morju pred Piranom smo zopet dosegli izvrsten rezultat. Vinko Mojškerc je med posamezniki ponovil lanskoletno drugo mesto. Bojan Furlan je bil tretji in novi član Peter Muha četrti. Kot ekipa pa smo osvojili zlato medaljo.

 

 

 

 

 

 

DRŽAVNO PRVENSTVO ZA MLADINCE

11. maja smo se z našimi mladinci udeležili državnega prvenstva, ki je potekalo v Piranu na Fornačah. Tekmovalo je naših 8 tekmovalcev. Vseh ribičev skupaj je bilo 24 iz štirih klubov. Vsi iz obale. Uspelo nam je ponoviti lanski uspeh pri kadetih, ki so spet osvojili vsa prva tri mesta.

1.mesto  – Žan Toncetič

2.mesto – Luka Godnič

3.mesto – Artur Bonaca.

Pri mlajših mladincih je državni prvak postal Erik Rapuš, medtem ko se je Klemen Baronik uvrstil na tretje mesto. Med starejšimi mladinci si je zasluženo zmago priboril Matej Šimičič Rupert. Osvojili smo tudi dva pokala za največjo ribo. Erik in Matej.

DP V LOVU RIB S SKALNATE OBALE ZA ČLANE

27. aprila smo začeli z državnimi prvenstvi, ki smo jih tako posamezno kot ekipno pričeli z odliko. Vinko Mojškerc je postal državni prvak in ekipno z Matejem Šimičič Rupert in Boštjanom Čotar, smo prav tako postali ekipni državni prvaki.

 

 

 

 

 

Nazaj na Športni dosežki