Športni dosežki v letu 2015

DRŽAVNO PRVENSTVO U-21

Erik Rapuš je osvojil naslov viceprvaka na državem prvenstvu v lovu rib s palico iz zasidranega čolna. Prejel je tudi pokal za največjo ribo tekmovanja.

Erik plk

22. DRŽAVNO PRVENSTVO “NA ROKO”

Državni prvak je postal Dušan Cerc iz RPD Pirana, naš Vinko Mojškerc je bil drugi ( večno drugi, saj je to že tretje leto zapored) in tretji Milorad Škrokov iz Oradele. Naš Muha Peter je bil 15. Bojanu tokrat ni šlo in je pristal na 25 mestu. Ekipno smo zato bili 4. Zmagala je Oradela 2.

posamicnovsi

 

 

 

 
POKAL 3 GOLFI

Tekmovanja se je udeležilo 11 naših mladincev. Osvojili smo kar 3 prva, eno drugo in dve tretji mesti.

Ribiči v Miljah

14. POKAL SOLINAR

Iz PLK sta se udeležile dve ekipi. Zdenko Grando, Bojan Furlan sta osvojila 2. mesto. Vinko  Mojškerc in mladinec Erik Rapuš sta pristala na 11 mestu. Prvi so imeli 27 rib.

2015-05-31-160754

DRŽAVNO PRVENSTVO ZA MLADINCE

Tekmovalo je 24 tekmovalcev iz štirih obalnih klubov. Naš najboljši in tudi najmlajši Tomas je osvojil tretje mesto med kadeti ter ujel tudi največjo ribo. Po sliki pa vidimo kako zadovoljen je bil. Smo pa zato bili v vseh kategorijah še četrti. 

dp-mladinci 2015

DRŽAVNO PRVENSTVO IZ OBALE ZA ČLANE

26.april

Državni prvak je postal Boštjan Čotar. Ekipa PLK v sestavi Boštjan, Vinko in Matej pa je ponovila lanski uspeh in spet postala državni prvak. Tako, ponovil se je lanski uspeh z dvemi naslovi državnih prvakov.

POKAL MENOLA

17.maj

Boštjan in Vinko sta osvojila tretje mesto. Prva sta bila mešana ekipa iz Menole in Tivta Črna gora z 16050 gr, drugi Solinar Strunjan z 15985 gr in mi z 15810 gr. Razlika je bila zelo majhna pri toliko ribah.To je približno po 350 menol po ekipi.

Nazaj na Športni dosežki