Športni dosežki v letu 2016

23. DRŽAVNO PRVENSTVO V LOVU RIBE NA ROKO

Ekipa v sestavi Zdenko Grando, Bojan Furlan in Vinko Mojškerc je osvojila tretje mesto med  11 ekipami. Posamezno pa smo bili vsi trije med deseterico.

OPEN PIRAN – FORNAČE

V kategoriji U 13 ( do 13 let ) je sodelovalo 11 ekip in 25 tekmovalcev. Zmaga je pripadala PLK-ju in to Žan Toncetiču in Tomas Lebanu. Katarina Kosi in Rok Makovec sta bila 7. Posamezno pa zopet z zlato medaljo Žan in za nameček še pokal za najtežjo ribo.

V kategoriji do 16 let pa sta osvojila prvo mesto Erik Rapuš in Matija Leban. Prav tako je med posamezniki osvojil tudi tukaj zlato medaljo naš tekmovalec Erik Rapuš.

DRŽAVNO PRVENSTVO ZA MLADINCE

Tokrat smo bili spet zelo uspešni saj smo osvojili skoraj vse kar se je dalo. Med kadeti je slavil Žan Toncetič, drugi je bil Tadej Ignjatovič Jug ( oba PLK). Med mlajšimi mladinci pa smo osvojili vsa tri prva mesta ; 1.M Erik Rapuš, 2.M Matija Leban in 3.M Klemen Baronik, ki je v tej kategoriji ujel tudi največjo ribo in za njo prejel pokal.

DRŽAVNO PRVENSTVO ZA ČLANE V RIBOLOVU IZ OBALE

PLK ekipa v postavi Matej Šimišič Rupert, Boštjan Čotar in Vinko Mojškerc so osvojili prvo mesto. Posamezno je bil Boštjan 4., Vinko 5. in Matej 9.

 

 

 

 

 

 

Nazaj na Športni dosežki